Inschrijvingen voor “Cornetto Tour” afgesloten

Zondag 2 september wordt de 2e cateringsrit van Vespaclub Roeselare gereden: “Cornetto Tour“ Deze wordt georganiseerd door de beroemde Creemk(e)ss. We verzamelen vanaf 09.00u aan de Sint-Martinuskerk te Ardooie ( kant parking frituur en café Bockor ) Het vertrek is voorzien omstreeks 09u30 en rijden richting Wingene-Beernem. Onderweg hebben we nog de aperitiefstop, de middagstop (zie hieronder), de dessertstop en onze eindstop eveneens te Ardooie. ‘s Middags is er een maaltijd voorzien, er zijn 2 keuzes: -Molenhoeve gebraad met groentjes en kroketten -Salade met zalm, garnalen en frietjes Deelnameprijs: Leden VCR: 25€ Niet VCR-leden: 30€ Uiterste inschrijvingsdatum: dinsdag 28 augustus 2018 Uiterste betalingsdatum (bedrag op VCR-rekening): 31 augustus 2018 (Inschrijvingen afgesloten!)