Vespaclub Roeselare Goes Classic

Zondag 25 augustus staat de eerste editie van “Vespaclub Roeselare goes Classic” op het programma, dit tijdens het feestweekend van “Roeselare kerremesse”. Dit is een evenement van Vespaclub Roeselare exclusief voor handgeschakelde Vespa’s. De start en stop zijn voorzien in de Sint-Amandskerk in het centrum van Roeselare.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

-’s Morgens om 9u starten de  inschrijvingen en dit gaat gepaard met een lekker ontbijt.
-De rondrit van ongeveer 80 km start om 10u en voert ons langs landelijke wegen naar de Kemmelberg.
-In de voormiddag wordt halt gehouden om een Prosseco te nuttigen.
-‘s middags bieden we U de keuze tussen twee maaltijden, namelijk
pasta met kip op z’n Italiaans of
een slaatje met gerookte ham en Ganda kroket.
-In de namiddag kiezen we voor afkoeling met un gelato.
Bij terugkomst ‘s avonds in de Sint-Amandskerk is er de prijsuitreiking en wordt het aandenken overhandigd.

-We sluiten de avond af met een Pizza buffet met een glas wijn of iets anders.

-Daarna kunnen jullie eventueel nog genieten van de Roeselare kerremesse.

Dit alles voor de vriendenprijs van 35€.

Aangezien dit een evenement wordt vooral voor oldtimers, voorzien wij een stop waar getankt kan worden alsook een bezemwagen voor wie pech krijgt.

Wie erbij wil zijn kan zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Uiterste inschrijfdatum is 15 augustus 2019.
Gelieve voor zowel de piloot als voor de passagier apart in te schrijven aub. Let op: Er zijn slechts 50 Vespa’s toegestaan, dus ‘t is voor de rappe.