Sponsor Tour

Op zaterdag 05 oktober 2019 organiseren we de Sponsor Tour. Dit wordt een rondrit naar onze sponsors met ’s avonds aansluitend een klein etentje in ons lokaal.
Onze club heeft dit jaar 8 sponsors die hun steentje bijdragen en daar zijn we blij om.
Wegens organisatorische reden kunnen we niet alle sponsors bezoeken maar toch hebben we 5 bezoeken gepland. Volgende sponsors hebben hun deelname bevestigd: Delicatessen Prelibum, Xclusive Bike, Victoria Juwelen, Loft 40, Plastics Vancoillie.

Enkele sponsors hebben al laten uitschijnen dat ze iets in petto hebben voor de aanwezigen. Dus, ik zou zeggen, weer erbij!

We verzamelen om 13.00u aan ons lokaal ’t Bourgondisch Kruis te Beveren. Vertrek stipt om 13.20u !!! De rondrit zelf zal +/- 50km bedragen met uiteraard de tussenstops bij de sponsors. We voorzien terug te zijn rond 18.00u aan ons lokaal.

Het etentje is gepland rond 18.30u en zal bestaan uit:

–        Glas Cava ( van sponsor Gerni Wijnen )

–        Trio van pasta ( van sponsor Delicatessen Prelibum )

–        Dessert ( van de clubkas )

Deelnameprijs is 12,00 euro voor leden en 15,00 euro voor niet-leden.
Uiterste inschrijfdatum : 1 oktober.

Inschrijven doe je door onderstaand formulier in te vullen: