Eindeseizoensetentje 2019

Het Vespajaar 2019 zit er bijna op. Was 2018 eerder een overgangsjaar, dan was 2019 eentje “goed vol” zoals men zegt. Nieuwe initiatieven, verrassende ritjes, onze eerste Roeselrit, het stijgend ledenaantal,…

Het bestuur nodigt U uit om dit Vespajaar op een passende manier af te sluiten met ons eindeseizoensetentje. U mag op deze avond een mooi overzicht verwachten, doorspekt met anekdotes die de revue passeerden.

U wordt verwacht op vrijdag 22 november 2019 vanaf 19.30u in zaal Den Hazelt te Rumbeke. (Pastoor Slossestraat 1, 8800 Roeselare)

De menu voor deze avond:
-Aperitief met 3 hapjes (brochetje tomaat-mozarella – mini croque italiaanse ham/mozarella/pesto) – soepje)
-Ardeens gebraad met groene pepersaus/champignonsaus met kroketjes en warme groentjes
-Dessert
-Dranken inbegrepen

De deelnameprijs bedraagt 30€ voor de leden en 35€ voor niet-leden (echtgeno(o)t(e), partner).

Inschrijven kan tot uiterlijk 15 november 2019

Inschrijven doe je door onderstaand formulier in te vullen: