Update Covid-19 maatregelen

Beste clubleden,

het Coronavirus is alomtegenwoordig. We hopen in eerste instantie dat jullie allemaal in goede gezondheid verkeren.
Zoals jullie wellicht al gehoord hebben, verlengt de Nationale Veiligheidsraad de huidige maatregelen tot 19 april 2020.

Dit betekent dat onze openingsrit, voorzien op zondag 19 april 2020, NIET doorgaat! De eerstvolgende organisatie is voorzien op zondag 17 mei 2020, onze eerste cateringsrit.

We zijn er ons van bewust dat het gewone leven zich maar langzaam zal hernemen. Daarom moeten we rekening houden dat sommige van onze organisaties niet zullen kunnen doorgaan.

Samen met de leden die de eerste cateringrit organiseren, gaan we overleggen of dit niet kan (moet) verplaatst worden.

We houden jullie op de hoogte en gaan opnieuw informeren over 3 weken.

Groeten

Het VCR bestuur