Algemene annulatie Vespaclub Belgium

De gevolgen door het Coronavirus zijn ook te voelen bij de Vespafederatie. Vespa Club Belgium heeft besloten om ALLE organisaties, die op de Belgische kalenders staan, te annuleren tot en met 30 juni 2020.

Dit betekent dat ook onze Classicrit van zondag 21 juni 2020 geannuleerd wordt. Voorlopig blijven de organisaties vanaf juli 2020 buiten schot. Zo kan onze Roeselrit van zondag 05 juli 2020 de eerste nationale rit worden. We gaan nog niet ver vooruit lopen maar we blijven hopen.

Wat onze eigen VCR-organisaties betreft, kunnen we het volgende mededelen.
Na overleg met de betrokken leden, wordt onze eerste cateringsrit, voorzien op zondag 17 mei 2020, verplaatst naar zondag 06 september 2020.
De andere organisaties blijven op de VCR-kalender staan maar wel onder voorbehoud.
We volgen uiteraard verder de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad en gaan de te nemen instructies dan ook nauwgezet toepassen.

Onze gezondheid is het allerbelangrijkste!

Het VCR bestuur.