Inschrijven voor VCR-rit op: zondag 21/06/2020

Startplaats: parking heilig-Kruisplein Beveren
Startuur: 13.30

Beste vrienden,

We kunnen opnieuw in groep met de Vespa rijden en dus ook in clubverband.

Zoals iedereen wellicht al heeft gehoord, zijn de aktiviteiten onderhevig aan een strikte reglementering opgelegd door de Nationale Veiligheidsraad.

Het spreekt voor zich dat wij als club ons ten allen tijde houden aan de gestelde maatregelen. Een opsomming:

• Iedere deelnemer heeft één of meerdere mondmaskers bij zich
  • Iedere deelnemer heeft handontsmetting bij zich
  • de alombekende afstand van 1,5m wordt gerespecteerd (indien dit niet kan gewaarborgd worden moet men een mondmasker dragen )
  • tot en met 30 juni 2020 mag er met maximum 20 personen in groep gereden worden, verantwoordelijke/wegkapitein inbegrepen
  • indien er meer of 20 personen aanwezig zijn, worden deze opgesplitst – we rijden dezelfde rit met een verschil van 5 min
  • er wordt tijdens de rit NIET gestopt aan een horecazaak

OPGELET!! Iedere deelnemer MOET zich inschrijven via onze website www.vespaclubroeselare.be. Een deelnemerslijst is verplicht bij te hebben door de club.
Inschrijven doe je door onderstaand formulier in te vullen.

De ritten kunnen zowel voor een halve dag of de gehele dag zijn. Voor een dagrit vragen wij de deelnemers om een lunchpakket mee te brengen. Het is onmogelijk om momenteel te stoppen aan een eetgelegenheid gezien de opgelegde Corona-voorschriften. We voorzien wel sanitaire stops.

Ook voor deze ritten gelden de hogergenoemde maatregelen.

Tot binnenkort,

Het VCR team.