Rit door de Vlaamse Ardennen

UPDATE 29/07:

Op 29 juni 2020 ontvingen jullie een mail met een “ voorlopige kalender “. Het woord “ voorlopig “ heeft nu opnieuw een andere invulling gekregen.
Zoals deze namiddag is aangekondigd worden de Corona-maatregelen opnieuw verstrengd. Dit geeft zijn gevolgen op persoonlijk vlak maar ook voor het verenigingsleven.
Doordat de aangekondigde maatregelen nogal drastisch zijn en gezien de toch wel ernstige situatie, heeft het bestuur in overleg het volgende beslist:

ALLE geplande aktiviteiten voor de maand augustus worden uitgesteld.
Concreet betekent dit dat er geen woensdagavondritjes meer zijn tot en met woensdag 02 september.

Verder worden de ritten van zondag 02 augustus 2020 naar de Vlaamse Ardennen en het bezoek aan de brouwerij Omer op zaterdag 08 augustus 2020 uitgesteld !!!
We nemen zo spoedig mogelijk kontakt op met de brouwerij Omer voor eventueel een andere datum. Wanneer dit niet zou lukken betalen wij het inschrijvingsgeld terug.

Voor de verdere planning van onze kalender zijn wij genoodzaakt om de verdere situatie af te wachten. We hopen dat we nog eens kunnen samen een ritje doen.
Maar als club moeten wij ook aan de gezondheid denken van onze familie, onze leden en onszelf. In deze uitzonderlijke tijden is dit het allerbelangrijkste.
Eventjes op de tanden bijten om daarna weer volop te genieten.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Groeten

Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen: