Eindeseizoensetentje 2021

Traditiegetrouw sluiten wij het Vespaseizoen af met ons eindeseizoensetentje. Moeilijk te geloven dat het al bijna twee jaar geleden is dat we dit nog mochten organiseren.

Het bestuur kijkt er alvast naar uit om zoveel mogelijk leden te verwelkomen. Iedereen zal wel zijn verhaal hebben van de voorbije periode.

Het voorbije jaar was er eentje van kunnen en niet-kunnen maar uiteindelijk zijn we er toch in geslaagd om met glans het seizoen af te sluiten.
Maar laat ons hopen dat we betere tijden tegemoet gaan en dat 2022 een normaal Vespajaar zal zijn.

Het etentje gaat door op zaterdag 06 november 2021 in zaal Den Hazelt in Rumbeke-Roeselare.

We verwelkomen u graag vanaf 18.30u en serveren voor u het volgende:

• Receptie met hapjes
  • Kalkoenrollade in pepersaus of archiducsaus met aangepaste groenten en frietjes
  • Koffie en dessert

Daarbij zijn de dranken inbegrepen. Dit alles voor de prijs van 30,00 euro per persoon, voor de niet-leden is de prijs 35,00 euro per persoon.

Na de maaltijd blikken wij terug op 2020 en 2021 met het jaaroverzicht, uitslag Vespazoektocht, de grappige momenten en nog iets ……

Inschrijven kan tot en met dinsdag 02 november 2021 door onderstaand formulier in te vullen. Betaald is ingeschreven!

Met sportieve groeten