Nieuwjaarsreceptie 2022

Beste Vespavrienden,

Vorig jaar moesten we onze traditie onderbreken door het bekende “ virusje “. Dit jaar kunnen we opnieuw het seizoen starten met onze Nieuwjaarsreceptie.
Altijd een fijn weerzien met de leden en de verwelkoming van nieuwe leden. Wij bieden u graag een glaasje en hapje aan.

Wij verwelkomen u graag op vrijdag 25 februari 2022 om 19.30u in zaal Den Hazelt, Pastoor Slossestraat 1, 8800 Roeselare.

Alle leden, en eventueel hun/haar wederhelft, zijn van harte welkom.
Voor de leden bieden we deze receptie gratis aan, voor niet-leden vragen een kleine bijdrage van 10,00 euro.

De Vespajaren 2020 en 2021 waren zacht gezegd niet de gewoonste. Vorig jaar hebben we uiteindelijk nog een paar mooie organisaties gehad. De Roeselrit 2021 was opnieuw een voltreffer.

Het bestuur is het jaar 2022 gestart met de intentie dat het een normaal Vespajaar wordt. Wij presenteren u graag onze kalender waarbij we altijd plaats laten voor een pop-up rit.

Om organisatorische redenen vragen wij om vooraf in te schrijven. Dit kan tot en met zondag 20 februari 2022.
Dat kunt u doen door onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen.

Tot vrijdag 25 februari 2022